Egy jó bográcsost bármikor összeüthetsz, csak egy állvány, fa, bogrács és egy bográcskanál kell hozzá, a hozzávalókat a boltokban be tudod szerezni.
A Totemmel nagyon egyszerű bográcsozni, igazából olyan mintha gázrezsón főznél, mert a Totemben olyan stabilan készítheted a lángot mint a gázrezsóban a gázlángot.
Ami a bográcsban főt étel egyediségét adja az az, hogy ha a fával főzöl akkor a fa füst íze is benne lesz az ételben.
A Totemmel elérheted azt, hogy tényleg akkor főzz amikor csak akarsz, elég kigondolnod, a hozzávalókat előkészíted és már akár kezdheted egyből. Az a nagyszerű benne, ha már megtaláltad, hogy hol akarsz bográcsozni, akkor csak be kell gyújtanod a Totemet és indulhat is a főzés, ez általában 2,5-3 perc.
Amilyen egyszerűnek tűnik a Totem kívülről, olyan egyszerű vele bográcsozni!
A Totemmel megszűnik az, hogy csak szezonban akarsz bográcsozni, nem kell várnod a tavaszt, hogy egyél egy jó bográcsost. A Totem kis helyen elfér, ha használni akarod, akkor előveszed, bográcsozol vele és utána a hamut egyszerűen csak kiöntöd a tálcából. Nem kell attól félned, hogy, minden hamus lesz, hogy a szél szétfúja a teraszodon a pernyét. Itt minden bentmarad a Totemben, ezért nagyon könnyű tisztántartani a bográcsozód, a helyszínt és a környezeted.
... tedd egyszerűbbé a bográcsozást!