Újra itt a jó idő, nyomás ki a szabadba bográcsozni.
Bemelegítésnek, mindig egy jó lecsóval kezdek, aztán jöhet egy slambuc, majd a nehezebb kihívós kaják, bográcsosok.
A Totemmel egyszerű, nagyon egyszerű, csak rágondolsz, és már kezdheted is.
Azt gondolom, hogy bográcsban mindent el lehet készíteni, vagyis a tartalmasabb kajcsikat.
A Totemmel nagyon egyszerű dolgunk van, hiszen csak lerakom ott ahol szeretnék bográcsozni, és hajrá, kezdhetem a bográcsozást. Egyszerű begyújtani, egyszerű kezelni, csak a fát kell előtte megfelelőre vágnom, aztán mehet bele a Totem gyomrába.
Mi kell más? Ez ilyen egyszerű. Csupa móka és kacagás, közben rotyog az ételünk a bográcsban, kezünkben a hideg sör.
Ja igen, és közben nincs az a zavaró füst, de a kajcsiban érzik a szabadtűzön készült ételek íze, vagyis hogy fával tüzelsz.
A látható füstöt vettük ki az egyenletből, ezt a tervező asztalon szültük meg ilyenre.
Ismerd meg te is a Totemet.