Csakabogrács

2022.03.07

Szigorúan csak az olvassa el ezt a bejegyzést, aki freestyle-ban szeret főzni, aki olyan magabiztosan kezeli a fűszereket, hozzávalókat az ételhez, hogy igazából jöhet bármi, hozzá teszi és a végén ízletes bográcsos kerekedik ki belőle. 

Garantáltan olyan receptet osztunk most meg veled, amelyet legegyszerűbb a bográcsban elkészítened, nem lesz benne semmi nehezítő körülmény, sőt ha a recept lépéseit betartod, akkor garantált a sikered. 

Neked biztosan ízleni fog! 

Készítsünk egy lecsós tésztát sertéshússal. 

Mi ezeket a hozzávalókat készítettük ki, ezeket terveztük összefőzni a bográcsba.


Hozzávalók:

- 1 db MOZAIK Totem,

- 1 db MOZAIK Kanál,

- Szárazfa, bogrács és a kellékek,

- Fél liter házi pálinka, (adagolása ízlés szerint)

- 1 palack száraz fehérbor, (adagolása ízlés szerint)

- 3 dobozos sör, (adagolása ízlés szerint)

- Zsiradék, (ízlés szerint)

- Hagyma, (ahogy szereted, többet kevesebbet, ez rád van bízva)

- Szalonna, (itt arra figyelj csak, hogy ne legyen több mint a hagyma)

- Sertéshús,(ha azt akarod, hogy inkább húsos legyen akkor többet tegyél bele)

- Por paprika, (színezd ahogy tetszik)

- Paradicsom, paprika, vagy lecsó alap, (1-2 üveggel mehet bele, itt az a lényeg, hogy levet engedjen)

- 2 féle száraztészta, (az a jó ha többféle van benne, így szebb lesz a végeredmény)

- Kevéske víz, (a borhoz, ha fröccsnek iszod, kevéske kellhet, az ételbe max 1-2 dl kellhet)  


Kíváncsiak vagyunk rá, ha megcsináltad, hogy hogyan sikerült és ha van hasonló jó recepted, akkor várjuk szívesen, megcsináljuk mi is és készítünk belőle egy videót.


További blogbejegyzések: