Csakabogrács
Szigorúan csak az olvassa el ezt a bejegyzést, aki freestyle-ban szeret főzni, aki olyan magabiztosan kezeli a fűszereket, hozzávalókat az ételhez, hogy igazából jöhet bármi, hozzá teszi és a végén ízletes bográcsos kerekedik ki belőle.
Garantáltan olyan receptet osztunk most meg veled, amelyet legegyszerűbb a bográcsban elkészítened, nem lesz benne semmi nehezítő körülmény, sőt ha a recept lépéseit betartod, akkor garantált a sikered.
Neked biztosan ízleni fog!
Készítsünk egy lecsós tésztát sertéshússal.
Mi ezeket a hozzávalókat készítettük ki, ezeket terveztük összefőzni a bográcsba.
Hozzávalók:
- 1 db MOZAIK Totem,
- 1 db MOZAIK Kanál,
- Szárazfa, bogrács és a kellékek,
- Fél liter házi pálinka, (adagolása ízlés szerint)
- 1 palack száraz fehérbor, (adagolása ízlés szerint)
- 3 dobozos sör, (adagolása ízlés szerint)
- Zsiradék, (ízlés szerint)
- Hagyma, (ahogy szereted, többet kevesebbet, ez rád van bízva)
- Szalonna, (itt arra figyelj csak, hogy ne legyen több mint a hagyma)
- Sertéshús,(ha azt akarod, hogy inkább húsos legyen akkor többet tegyél bele)
- Por paprika, (színezd ahogy tetszik)
- Paradicsom, paprika, vagy lecsó alap, (1-2 üveggel mehet bele, itt az a lényeg, hogy levet engedjen)
- 2 féle száraztészta, (az a jó ha többféle van benne, így szebb lesz a végeredmény)
- Kevéske víz, (a borhoz, ha fröccsnek iszod, kevéske kellhet, az ételbe max 1-2 dl kellhet)