Mosolyt csal az arcodra egy tál meleg leves, ami bográcsban készül, ami tele van mindenféle zöldséggel, húsokkal, tésztákkal, vagy minden olyannal, amit csak szeretnél.
A finom leves elkészítése közben megnyugodsz, kiszakadsz a rohanásból. Élvezettel kóstolgatod a bográcsodban készülő kiadós, ízletes levesed.
Sok helyen olvashatod, hogy mi mindenre gyógyír egy kiadós leves, de ha végig gondolod, akkor egy leves tartalmaz mindenféle vitaminokat a zöldségekből, szénhidrátokat a tészta félékből, nyomelemeket a húsokból, halakból, valamint elegendő folyadékod is biztosít.
Közeleg a tavasz, ilyenkor könnyen megfázhatunk a szeszéjes időjárás miatt. A meleg leves hozzásegít ahhoz, hogy az orrüregünk nedves maradjon, hozzásegít ahhoz, hogy ne száradjunk ki és a fájó torkunkat megnyugtatja.
A Totemben nagyon egyszerű elkészíteni, talán olyan egyszerű bográcsozni a Totemmel, mint amilyen egyszerű levest készíteni. A leves elkészítési folyamata egyszerűen annyi, hogy tegyünk minden hozzávalót a bográcsba, öntsük fel vízzel, főzzük és már el is készült a leves. Főzhetünk egyszerre több adagot is, mert ha nem fogyasztjuk el, akkor könnyen elrakható akár másnapra is. Arra nagyon figyeljünk, hogy minél táplálóbb legyen a levesünk, minél több és változatos zöldségekkel, babbal, lencsével, akár vegyes húsokkal, halakkal, tésztafélékkel készítsük.
A leves trendi lett, minden évszakban jóízűen fogyasztható!