... a leves száműzi a magfázást!

2023.02.11

Mosolyt csal az arcodra egy tál meleg leves, ami bográcsban készül, ami tele van mindenféle zöldséggel, húsokkal, tésztákkal, vagy minden olyannal, amit csak szeretnél. 

A finom leves elkészítése közben megnyugodsz, kiszakadsz a rohanásból. Élvezettel kóstolgatod a bográcsodban készülő kiadós, ízletes levesed.

Sok helyen olvashatod, hogy mi mindenre gyógyír egy kiadós leves, de ha végig gondolod, akkor egy leves tartalmaz mindenféle vitaminokat a zöldségekből, szénhidrátokat a tészta félékből, nyomelemeket a húsokból, halakból, valamint elegendő folyadékod is biztosít. 

Minden egyben! 

Közeleg a tavasz, ilyenkor könnyen megfázhatunk a szeszéjes időjárás miatt. A meleg leves hozzásegít ahhoz, hogy az orrüregünk nedves maradjon, hozzásegít ahhoz, hogy ne száradjunk ki és a fájó torkunkat megnyugtatja.

A Totemben nagyon egyszerű elkészíteni, talán olyan egyszerű bográcsozni a Totemmel, mint amilyen egyszerű levest készíteni. A leves elkészítési folyamata egyszerűen annyi, hogy tegyünk minden hozzávalót a bográcsba, öntsük fel vízzel, főzzük és már el is készült a leves. Főzhetünk egyszerre több adagot is, mert ha nem fogyasztjuk el, akkor könnyen elrakható akár másnapra is. Arra nagyon figyeljünk, hogy minél táplálóbb legyen a levesünk, minél több és változatos zöldségekkel, babbal, lencsével, akár vegyes húsokkal, halakkal, tésztafélékkel készítsük. 

A leves trendi lett, minden évszakban jóízűen fogyasztható!


Korábbi bejegyzéseink: