Ismered a Vaslapos sütögetést? Szereted a frissen sült húsok zöldségek ízeit? Ha igen akkor te is szereted a hasad mint mi. A Vaslapon való sütögetés igazi élmény, sütés közben nagyon finom illatok keringenek körülöttünk.
A kerti főzés, bográcsozás egy szabadidős tevékenység, egyik fő célja a főzés mellett, hogy kikapcsolódjunk. Olyankor amikor kikapcsolódunk, szabadjára engedjük a gondolatainkat és közben lazábban, kötetlenebbül viselkedünk.
A MOZAIK Totem egy bográcsozó! Hétköznapi nyelven egy bográcsállvány, egy olyan fémből készült tartó ami a bográcsot fix magasságban tartja és a tüzeléshez kialakított részben a fa égése védett térben zajlik. Elmondható a Totemről, hogy ez egy kompakt állvány, ami tartalmazza a bogrács rögzítését, a tűzteret, valamint a hamutartót.
Amikor olvastam, hogy ma van a rejtvényfejtők világnapja, arra gondoltam, hogy bográcsozás közben lehet e rejtvényt fejteni? Biztos egyszerű a válasz rá, persze, hogy lehet, de egyáltalán szokássá válhat e ez nálam, vagy van e valaki aki ezt a szellemi tevékenységet végzi közben.
Nagyon sokan szeretünk bográcsozni, élvezzük a tűzön főt ételek ízeit. Nálam mindig egy ötlettel kezdődik, ez lehet akár úgy, hogy látok egy jó receptet és meg akarom csinálni, vagy egyszerűen régen ettem már marha pörköltet, vagy csak egyszerűen főzni kellene valamit.
A bográcsozás olyan időtöltés, amikor a gondolatainkat szabadjára tudjuk engedni. Elsősorban nem az étel elkészítése a cél, hanem annál jóval több, mikor a szabadban főzünk. Elég csak arra gondolni, amikor a konyhába főzünk ebédet, vagy készítünk egy vacsorát, akkor kevésbé vagyunk az étel közelébe, arra gondolok, hogy kevésbé törődünk az étellel a...
Meg fogsz lepődni, hogy milyen egyszerű begyújtani, milyen egyszerű a Totemmel bográcsozni, bármi is történjen közben, akkor is ha rosszra fordul az idő!
Nagyon jó idő van, most, hogy elkészült a bográcsos pacal pörkölt, még melegében ki is teszünk egy hosszabb videót. Nagyon jó volt főzni a szabadban, igaz picit hideg volt, de a végeredmény kárpótolt bennünket.
A só az egyetlen olyan fűszerünk ami minden ételbe elfér, sőt tudományosan az egyetlen ásványi anyag eredetű fűszerünk. Hogy mennyire szeretjük a sót, úgy mint ahogy a népmesébe, "Felelj nekem édes leányom, hogy szeretsz engem? Úgy, édesapám, ahogy az emberek a sót!" Elengedhetetlen fűszerünk, megadja az ételek savát, borsát.
Nekünk is vannak jó és rossz napjaink, de számunkra a legfontosabb, hogy mindenből kihozzuk a lehető legtöbbet, akármivel is kell szembenézzünk. Ez a hozzáállás motivációt ad a mindennapokban. A márkaépítés egy meglehetősen nehéz, kihívásokkal teli feladat, de a folyamatos napi megerősítések nem engednek minket az útról letérni. Azt is lehet...
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.
Haladó beállítások
Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.
Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.