Nagyon szeretünk főzni, nagyon szeretjük a hasunkat, szeretjük a jó bográcsos ételeket, emellett nagyon szeretjük a természetet. Az orrunk előtt volt végig, gondolkoztunk sokat és bepattant.
A Totemmel bográcsozni egyszerű, mint egy faék, nincs semmi macera, teszi a dolgát, neked csak a fát kell adagolnod, és a haverokkal foglalkozni, ha te vagy a házigazda. Egy osztálykirándulásra magukkal vitték a Totemet és az újdonsült szakácsok, a srácok, akik még soha sem bográcsoztak annyit mondtak róla, hogy olyan egyszerű a Totemmel...
Elérkezett az az idő amikor is picit frissítjük a termékeinket. Ez az aprócska módosítás végig fog menni az összes termékünkön. Később fogok írni egy cikkecskét, hogy milyen változásokon mentünk keresztül, most csak annyit, hogy a Totem sziluett a védjegyünk. Egyre többen ismeritek, azt vesszük észre, hogy egyre többen szeretitek is.
A bográcsozás az egy olyan közösségi élménnyé avanzsált, mint a múlt században a délutáni teázások. Bográcsozásnál nem a kész étel van az első helyen, hanem inkább a főzés folyamata, inkább az, hogy a főzés közben egy jóhangulatú társaság összejön és közben jólérzik magukat, iszogatnak. A társasági élet teszi fel a bográcsozásra a pontot!
Mosolyt csal az arcodra egy tál meleg leves, ami bográcsban készül, ami tele van mindenféle zöldséggel, húsokkal, tésztákkal, vagy minden olyannal, amit csak szeretnél.
Kezdők figyelem! Így is kezdhetném, mert ebből a cikkből elsősorban a kezdők szerezhetnek új ismereteket a bográcsozásról, de a gyakorlottak is hasznukat vehetik ezekből a tanácsokból.
Mi jut eszedbe arról, ha azt mondom, hogy levest készítek bográcsban? Egyértelműen valamilyen gulyás leves, és ez nem csak nekünk Magyaroknak, hanem a külföldieknek is, hiszen ha Magyar leves akkor gulyás leves jó gazdagon, sok lével, zöldségekkel, hússal. Én nagyon szeretem a bográcsos leveseket, bármelyiket, sőt van úgy, hogy elkezdek egy levest...
Mint ahogy tudjuk a szabadtéri főzőcskézés legelterjedtebb módja a bográcsozás. Minek is köszönheti ezt a népszerűséget? Az gondolom, hogy elsősorban annak, hogy a szabadtűzön elkészített ételeknek sokkal intenzívebb, gazdagabb az íz világa. A Totemmel nincs szükség semmi macerás előkészületre, csak egy kevéske fa kell és már indulhat is a...
Az ötlet a fejünkbe két éve nyáron pattant ki, akkor kezdtük el a tervezését. Pontosan valamikor 2020 nyár közepén, júliusában kezdődött minden. Először csak beszélgettünk róla, majd jó mérnök hozzáállással papírra vettettük az első gondolatainkat. Rajzolgatunk, tervezgettük az áramlásokat, és hozzá a legjobban testhezálló formát. Kérdések...
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked.
Haladó beállítások
Itt testreszabhatod a süti beállításokat. Engedélyezd vagy tiltsd le a következő kategóriákat, és mentsd el a módosításokat.
Az alapvető sütik elengedhetetlenek weboldal biztonságos és helyes működéséhez, valamint a regisztrációs folyamathoz.
A funkcionális sütik megjegyzik a weboldallal kapcsolatos preferenciákat és lehetővé teszik annak testreszabását.
A teljesítmény sütik figyelik a weboldal teljesítményét.
A marketing sütik lehetővé teszik, hogy mérjük és elemezzük weboldalunk teljesítményét.